Menuforslag

Menuforslag dinér transportable (minimun 10 couv.)
 

Forretter:

  • Dampet torskefilet Hawaii i mild karrydressing pyntet med rejer og ananas.
  • Rejecocktail med dressing og flutes.
  • Ferskrøget laks med grønne asparges, rejer, hummerdressing samt flutes.
  • Butterdejsskal med høns i asparges.

Hovedret:

  • Helstegt oksefilet med ristede champignons, bredbladet salat m/nødder & druer, timian kartoffel samt rødvinssauce.
  • Krydderkamsteg med bredbladet salat m/nødder & druer, råstegte rodfrugter, pommes rissolles & skysovs .
  • Venøbøf i hvidløgssovs med mixed salat, dressing, timiankartofler.

Dessert:

  • Hjemmelavet islagkage på makronbund med frisk frugt.
  • Æble-/mazzerintærte med kanelcreme
  • Is m/frisk frugt, eller budding

2 retter: kr. 175,- pr. couvert.
3 retter: kr. 205,- pr. couvert.

Natmad:

  • Flødelegeret karrysuppe med forårsløg, ris og kylling samt flutes. 50,-
  • Klar suppe med boller og urter samt flutes.
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat..

kr. 45,- pr. couvert.

 

1 – 4 retters menu
 

Forretter:

  • Klar suppe m/ kød & melboller.
  • Aspargessuppe m/kødboller hertil flute.
  • Rejecocktail m/dressing & flutes.
  • Hønsesalat på ananasbund m/flutes

Hovedret:

  • Helstegt svinekam m/rødkål, solbærsyltetøj, chips hertil hvide kartofler og skysauce.
  • Skinke m/friske gemyser, hvide kartofler & asparges sovs..
  • Kalvesteg m/surt/sødt, hertil hvide kartofler & chips
  • Hvidløgsmarineret svinekam m/salat, pommes rissolles, skysovs & hvidløgsflutes(varmer selv)

Dessert:

  • Is m/ frisk frugt.
  • Flødebudding eller Citronfromage.
  • Frugttærte m/årstidens frugter & creme chantilly.

Natmad:

  • Aspargessuppe m/kødboller & flutes
  • Hjemmelavede Frikadeller m/kold kartoffelsalat.
  • Biksemad m/rødbeder & bearnaise sauce.

1 ret: kr. 129,- pr. couvert.
2 retter: kr. 165,- pr. couvert.
3 retter: kr. 195,- pr. couvert.
4 retter: kr. 235,- pr. couvert.

Vælg frit fra ovenstående. Har du evt. andre forslag, så ring endeligt.