Festmiddag1

 

Festmiddag 1

 

Vælg frit 1 ret fra hver kategori, derudover serveres der kaffe m/småkager efter spisningen.

Forretter:

  • Klar suppe m/ kød & melboller.
  • Aspargessuppe m/kødboller hertil flute.
  • Tartelet m/høns i asparges.
  • Rejecocktail m/dressing & flutes.
  • Hønsesalat på ananasbund m/flutes.

Hovedretter:

  • Helstegt svinekam m/rødkål, solbærsyltetøj, chips hertil hvide kartofler og skysauce.
  • Hamburgerryg m/friske gemyser, hvide kartofler & asparges eller smørsauce.
  • Gl. dags oksesteg m/ waldorfsalat, tyttebær, chips, hvide kartofler samt skysauce.
  • Kalvesteg m/hvide kartofler, solbær, asier, chips og skysovs.

Desserter:

  • Is m/ frisk frugt.
  • Flødebudding eller Citronfromage.
  • Frugttærte m/årstidens frugter & creme chantilly.

Natmad:

  • Hjemmebagte boller el. rundstykker m/pålægsfad.
  • Frikadeller m/kold kartoffelsalat.
  • Biksemad m/rødbeder & bearnaise sauce.

 

I alle menuforslag er servering, lys, duge, servietter, lokaleleje osv. selvfølgelig med i prisen. Skulle I selv have forslag til andre menuer, er I meget velkomne til at kontakte mig.

kr. 299,- pr. couvert. 

all inclusive + 180,-/couvert