Festmiddag2

 

Festmiddag 2

 

Vælg frit 1 ret fra hver kategori, derudover serveres der kaffe m/småkager efter spisningen.

Forretter:

  • Muslingeskal m/1 kogt & 1 stegt fiskefilet, pyntet med rejer hertil fiskesauce.
  • Varmt røget laks & rejer i bambusbåd m/hummerdressing hertil flutes.
  • Rejeroulade på salatbund, m/rejer hertil hummerdressing & flutes

Hovedretter:

  • Kalvefilet m/ råstegte rodfrugter, grilltomat, broccolisalat hertil pommes rissoles & sauce italienne
  • Dyrekølle m/ friske gemyser, bacon bønner, waldorfsalat, hvide kartofler & vildtflødesauce.
  • Oksefilet m/ bredbladet salat m/nødder, druer & melon, ristede champignons, grilltomat, timiankartofler & rødvinssauce

Desserter:

  • vælg frit fra menu 1.
  • Nøddekurv m/ is & frisk frugt
  • Hjemmelavet islagkage pyntet med frisk frugt & chokolade

Natmad:

  • Gullashsuppe m/flute
  • Croissant m/rejesalat, hønsesalat & skinkesalat
  • Eller vælg frit fra menuforslag 1.

 

I alle menuforslag er servering, lys, duge, servietter, lokaleleje osv. selvfølgelig med i prisen. Skulle I selv have forslag til andre menuer, er I meget velkomne til at kontakte mig.

kr. 329,- pr. couvert.

all inclusive + 180,-/couvert