Buffet

Vælg frit 1 forret og 1 dessert, har du selv et forslag til forret/dessert må du gerne kontakte mig.

Forret:
Muslingeskal m/hønsekød i asparges
Lakserulle & rejer på salatbund m/hummerdressing & flute.
Tunmousse på ananasring & flute.Vælg frit fra menu 1.

Hovedret:

Skærebuffet m/ oksefilet, krydderskinke, goé ben, flødekartofler, pommes rissolles, whiskey sovs, creme fraiche dressing, thausand island stor salatbar.

Dessert:
Hjemmelavet is m/frisk frugt & chokolade til at pynte med
Nøddekurv m/is & frisk frugt.
Frugttærte m/creme chantilly
Vælg frit 1 forret og 1 dessert

Natmad:
Gullashsuppe m/flute
Croissant m/rejesalat, hønsesalat & skinkesalat
Eller vælg frit fra menuforslag 1 eller 2.

kr. 335,- pr. couvert.