Dinér Transportable

 

Menuforslag dinér transportable

 

Forretter:

  • Dampet torskefilet Hawaii i mild karrydressing pyntet med rejer og ananas.
  • Rejecocktail med dressing og flutes.
  • Ferskrøget laks med grønne asparges m/rejer, hummerdressing & flutes.
  • Butterdejsskal med høns i asparges.

Hovedret:

  • Helstegt oksefilet med Bredbladet salat m/nødder, druer & melon, hvidløgsflute(varmer selv), ristede champignons,
    timian kartoffel samt rødvinssauce.
  • Krydderkamsteg med broccolisalat, råstegte rodfrugter, pommes rissolles & skysovs.
  • Venøbøf med mixed salat, dressing, timian kartofler samt skysauce.

Dessert:

  • Hjemmelavet islagkage på makronbund med pynt.
  • Æble-/mazzerintærte med kanelcreme
  • Nøddekurv med is & frisk frugt.

2 retter: kr. 175,- pr. couvert.
3 retter: kr. 205,- pr. couvert.

Natmad:

  • Flødelegeret karrysuppe med forårsløg, ris og kylling samt flutes + 45,-
  • Klar suppe med boller og urter samt flutes.
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat..

kr. 40,- pr. couvert.