Forretter:
- Klar suppe m/ kød & melboller.
- Aspargessuppe m/kødboller hertil flute.
- Rejecocktail m/dressing & flutes.
- Hønsesalat på ananasbund m/flutes
Hovedret:
- Helstegt svinekam m/rødkål, solbærsyltetøj, chips hertil hvide kartofler og skysauce.
- Skinke m/friske gemyser, hvide kartofler & asparges sovs..
- Kalvesteg m/surt/sødt, hertil hvide kartofler & chips
- Hvidløgsmarineret svinekam m/salat, pommes rissolles, skysovs & hvidløgsflutes(varmer selv)
Dessert:
- Is m/ frisk frugt.
- Flødebudding eller Citronfromage.
- Frugttærte m/årstidens frugter & creme chantilly.
Natmad:
- Aspargessuppe m/kødboller & flutes
- Hjemmelavede Frikadeller m/kold kartoffelsalat.
- Biksemad m/rødbeder & bearnaise sauce.
1 ret: kr. 129,- pr. couvert.
2 retter: kr. 165,- pr. couvert.
3 retter: kr. 195,- pr. couvert.
4 retter: kr. 235,- pr. couvert.
Vælg frit fra ovenstående. Har du evt. andre forslag, så ring endeligt. |