På Harboøre Hotel har du mulighed for overnatning Lemvig i skønne omgivelser tæt på naturen og med den legendariske jernbane VLTJ lige på den anden side af vejen.

Book her

 

Værelser på hotellet

Hotellet har 10 gode værelser samt en penthouse lejlighed. Der er en hyggelig atmosfære på værelserne, som fremstår flotte og moderne. I forbindelse med en renovering af værelserne i 2021 er de blevet opdateret, og de har alle eget toilet og bad.

Skulle vejr og vind holde dig inde, kan du fx nyde en god film på tv’et, og der er også en god internetforbindelse til fri afbenyttelse på værelset.

Penthouse lejligheden har plads til 5 personer. Lejligheden har egen balkon og en fantastisk udsigt til både havet, fjorden og Thyborøn. Her kan du nyde dit ophold i Vestjylland sammen med familie eller venner.

 

Har du særlige ønsker eller spørgsmål, så kontakt os endelig på:

telefon:             (+45) 23 60 43 01

mail:                   mail@harboorehotel.dk

 

Overnatning Lemvig

 

Harboøre Hotel ligger i en hyggelig lille landsby så langt mod vest, som man næsten kan komme. Her var det tidligere havet og fiskeriet, som satte dagsordenen og var hele byens omdrejningspunkt. I dag spiller fiskeriet ikke den samme rolle, men havet og den barske vind er vilkår, som på daglig basis er med til at præge og forme stedet og de mennesker, der bor her.

Landsbyen finder man i et særegent landskab omgivet af hav, fjord, laguner, søer og vandløb. Her ligger den i læ fra klitter og fra digerne, som holder Vesterhavet og fjorden ude, så de ikke oversvømmer byen. Lyder overnatning Lemvig området som noget for dig – Så tag gerne kontakt.

 

 

Skulle du have spørgsmål eller specielle ønsker, skal du blot kontakte os:

Telefon: (+45) 23 60 43 01
Mail: mail@harboorehotel.dk

Overnatning Lemvig