2024

Vedr Dealophold som skal afholdes inden udgangen af juni måned, det er som det står (dog med småt) på deal at de skal afholdes onsdag, torsdag eller på en af de udvalgte fredage som fremgår af hotellets hjemmeside.

De skal afholdes på de dage da køkkenet ikke normalt har åbent de andre dage(pga. for lidt belægning)

Mange finder lidt for sent ud af de har fået købt en deal for længe siden, og så skal rigtig mange pludselig finde en ledig dato, der har været rigtig mange ledige datoer fra januar til nu, men der er dog stadig ledighed at finde, måske der er et tillæg for en lejlighed (200,-) eller større værelse. Vi har også en lejlighed som ligger lige bag hotellet, den kan man også leje for 200,- ekstra.

Der ud over kan der komme ledige værelser maj og i juni, de vil fremgå på hjemmesiden men tidligst 12 dage før ankomst.

Tjek om der skulle være kommet et ledigt værelse. Og send derefter en mail til mail@harboorehotel.dk om der stadig er ledig.

Sidste mulighed for indløsning af deal er at man udsætter sin deal til september/oktober imod man betaler 200,- i gebyr for udsættelse, man skal stadig sende sine oplysninger som står under QR koden så hotellet kan indløse beviset inden juli.

Man kan også vælge at ankomme på en valgfri dag hele ugen, der vil dog kun være morgenmad inkluderet og ikke som der står en 2 retters middag, der skal man selv finde noget at spise ude i byen.

Andre ledige datoer: 27,28/5 samt 5/6(lejlighed), 23 & 24/6

Maj ingen
Juni 14/6 (1 lejlighed tilbage)
September
Oktober
November

December

 

Div tilkøb:
Ravsafari 99,-/person

All incl m/husets vine, øl, vand & sodavand 400,-/par fra ankomst til kl 23.00

All incl ultra under opholdet 1 dag 500,-/par fra ankomst til kl 23.00
der vil være 2 forskellige hvidvine samt 3 forskellige rødvine, + øl, vand & sodavand, samt 1 glas portvin til desserten(ønskes flere glas portvin koster de 40,-/glas)

Skulle du have spørgsmål eller specielle ønsker, skal du blot kontakte os:

Telefon: (+45) 23 60 43 01
Mail: mail@harboorehotel.dk

EKSTRA deal dage.