Skære buffet ud af huset

Vælg frit 1 forret og 1 dessert, har du selv et forslag til forret/dessert må du gerne kontakte mig.

Minimum 25 couverter

Forret:

  • Muslingeskal m/hønsekød i asparges
  • Lakserulle & rejer på salatbund m/hummerdressing & flute.
  • Tunmousse på ananasring & flute.
  • Vælg frit fra menu 1.

Hovedret:

  • Skærebuffet m/ oksefilet, krydderskinke, goé ben, flødekartofler, pommes rissolles, whiskey sovs, creme fraiche dressing, thausand island stor salatbar.

Dessert:

  • Hjemmelavet is m/frisk frugt & chokolade til at pynte med
  • Nøddekurv m/is & frisk frugt.
  • Frugttærte m/creme chantilly

Vælg frit 1 forret og 1 dessert, har du selv et forslag til forret/dessert må du gerne kontakte mig.

kr. 245,- pr. couvert.

Hvis i vælger hovedretten alene er prisen 185.-
Evt. natmad 45.- ekstra pr couvert. (rundstykker dog 60,-/couvert)

Skulle du have spørgsmål eller specielle ønsker, skal du blot kontakte os:

Telefon: (+45) 23 60 43 01
Mail: mail@harboorehotel.dk