Vælg frit 1 forret og 1 dessert, har du selv et forslag til forret/dessert må du gerne kontakte mig.
Minimum 25 couverter
Forret:
- Muslingeskal m/hønsekød i asparges 45,-
- Lakserulle(1 rulle pr person) & rejer på salatbund m/hummerdressing & flute. 65,-
- Tunmousse på ananasring & flute. 60,-
Hovedret:
- Skærebuffet m/ oksefilet, krydderskinke, goé ben, flødekartofler, pommes rissolles, whiskey sovs, creme fraiche dressing, thausand island stor salatbar. 185,-
Dessert:
- Hjemmelavet is m/frisk frugt & chokolade til at pynte med. 45,-
- Nøddekurv m/is & frisk frugt. 55,-
- Frugttærte m/creme chantilly. 45,-
Vælg frit 1 forret og 1 dessert, har du selv et forslag til forret/dessert må du gerne kontakte mig.