Vælg frit 1 forret og 1 dessert, har du selv et forslag til forret/dessert må du gerne kontakte mig.
Minimum 25 couverter
Forret:
- Muslingeskal m/hønsekød i asparges
- Lakserulle & rejer på salatbund m/hummerdressing & flute.
- Tunmousse på ananasring & flute.
- Vælg frit fra menu 1.
Hovedret:
- Skærebuffet m/ oksefilet, krydderskinke, goé ben, flødekartofler, pommes rissolles, whiskey sovs, creme fraiche dressing, thausand island stor salatbar.
Dessert:
- Hjemmelavet is m/frisk frugt & chokolade til at pynte med
- Nøddekurv m/is & frisk frugt.
- Frugttærte m/creme chantilly
Vælg frit 1 forret og 1 dessert, har du selv et forslag til forret/dessert må du gerne kontakte mig.
kr. 245,- pr. couvert.
Hvis i vælger hovedretten alene er prisen 185.-
Evt. natmad 45.- ekstra pr couvert. (rundstykker dog 60,-/couvert)