Skære buffet ud af huset

Vælg frit 1 forret og 1 dessert, har du selv et forslag til forret/dessert må du gerne kontakte mig.

Minimum 25 couverter

Forret:

  • Muslingeskal m/hønsekød i asparges 45,-
  • Lakserulle & rejer på salatbund m/hummerdressing & flute. 55,-
  • Tunmousse på ananasring & flute. 50,-

Hovedret:

  • Skærebuffet m/ oksefilet, krydderskinke, goé ben, flødekartofler, pommes rissolles, whiskey sovs, creme fraiche dressing, thausand island stor salatbar. 185,-

Dessert:

  • Hjemmelavet is m/frisk frugt & chokolade til at pynte med. 40,-
  • Nøddekurv m/is & frisk frugt. 50,-
  • Frugttærte m/creme chantilly. 40,-

Vælg frit 1 forret og 1 dessert, har du selv et forslag til forret/dessert må du gerne kontakte mig.

Skulle du have spørgsmål eller specielle ønsker, skal du blot kontakte os:

Telefon: (+45) 23 60 43 01
Mail: mail@harboorehotel.dk