Flere gange om året holder vi events. Den første weekend i februar holder vi vildt aftener, hvor vi selv står for udskæring og tilberedningen af vildtet helt fra bunden.

Her er både kronvildt, råvildt, harer og meget andet.

Vi har også musik events med bluesmusik. Nogle gange holder vi det inde i salen – andre gange rykker vi det ud i haven, når vejret er til det.

Skulle du have spørgsmål eller specielle ønsker, skal du blot kontakte os:

Telefon: (+45) 23 60 43 01
Mail: mail@harboorehotel.dk

Events

Mads Toghøj

Mads Toghøj

Dato: 9. september 2022
Klokkeslæt: 18:00 - 22:00

Fredag den 9/9 2022 kl 18.00 – 22.00 pris 295,- incl lækker fiskebuffet, dog med lidt kød også samt dessert & kaffe.

bestil billetter med sms eller ring på 23604301. Mobilpay til 80366 & husk at skrive antal billetter og til hvilket arrangement;)

Mads Toghøj er født og opvokset i Skagen. Har spillet musik siden 1997. Han er vokset op i en musikalsk familie, hvor især folkemusikken betød meget. Mads`s morfar var visesangeren Fisker Thomas, så mon ikke der kommer et par “fisker sange også;-)”.

Skagboen har en stor forkærlighed for den amerikanske musik, hvad enten det er country, blues, roots, folk eller god gammeldags Rock ´n´roll. I 2012 udgav Mads sit første album med egne sange ” Alley of faith”. Sangene er indspillet i Nashville med nogle af musikhistoriens bedste musikere, der blandt det har arbejde med selveste Elvis Presley. Musikken og sangene er en spændende og fornyende blanding af alle de musik genrer der siden barndommen har inspireret den 41 årige skagbo, der i dag er bosiddende på Fyn.

Udover at levere sine egne sange med overbevisende nærvær, sjæl og kærlighed, er Mads en dygtig fortolker at de gamle idoler Blandt andet Elvis Presley, Johnny Cash og Kris Kristofferson. i 2022 kan Mads fejre 25 jubilæum som rejsende i musik på de danske landeveje og fejrer det med udgivelsen af endnu et album “Speed it down” med engelske sange. hvor Toghøj blandt andet laver duet med Julie Berthelsen og Tamra Rosanes.