Menuforslag

Menuforslag dinér transportable (minimum 10 pers.)

Forretter:

  • Dampet torskefilet Hawaii i mild karrydressing pyntet med rejer og ananas. 45,-
  • Rejecocktail med dressing og flutes. 55,-
  • Ferskrøget laks med grønne asparges, rejer, hummerdressing samt flutes. 55,-
  • Butterdejsskal med høns i asparges. 45,-

Hovedret:

  • Helstegt oksefilet med ristede champignons, bredbladet salat m/nødder & druer, timian kartoffel samt rødvinssauce. 155,-
  • Krydderkamsteg med bredbladet salat m/nødder & druer, råstegte rodfrugter, pommes rissolles & skysovs . 145,-
  • Venøbøf i hvidløgssovs med mixed salat, dressing, timiankartofler. 155,-

Dessert:

  • Hjemmelavet islagkage på makronbund med frisk frugt. 40,-
  • Æble-/mazzerintærte med kanelcreme 40,-
  • Is m/frisk frugt, eller budding 35,-

 
 

Natmad:

  • Flødelegeret karrysuppe med forårsløg, ris og kylling samt flutes. 55,-
  • Klar suppe med boller og urter samt flutes. 50,-
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat. 50,-

 

 

1 – 4 retters menu

Forretter:

  • Klar suppe m/ kød & melboller. 50,-
  • Aspargessuppe m/kødboller hertil flute. 55,-
  • Rejecocktail m/dressing & flutes. 55,-
  • Hønsesalat på ananasbund m/flutes 45,-

Hovedret:

  • Helstegt svinekam m/rødkål, solbærsyltetøj, chips hertil hvide kartofler og skysauce. 145,-
  • Skinke m/friske gemyser, hvide kartofler & asparges sovs. 139,-
  • Kalvesteg m/surt/sødt, hertil hvide kartofler & chips 145,-
  • Hvidløgsmarineret svinekam m/salat, pommes rissolles, skysovs & hvidløgsflutes(varmer selv) 145,-

Dessert:

  • Is m/ frisk frugt. 35,-
  • Flødebudding eller Citronfromage. 35,-
  • Frugttærte m/årstidens frugter & creme chantilly. 40,-

Natmad:

  • Aspargessuppe m/kødboller & flutes 55,-
  • Hjemmelavede Frikadeller m/kold kartoffelsalat. 50,-
  • Biksemad m/rødbeder & bearnaise sauce. 50,-

Har du evt. andre forslag, så ring endeligt.

Skulle du have spørgsmål eller specielle ønsker, skal du blot kontakte os:

Telefon: (+45) 23 60 43 01
Mail: mail@harboorehotel.dk