Menuforslag dinér transportable (minimum 10 pers.)
Forretter:
- Dampet torskefilet* Hawaii i mild karrydressing pyntet med rejer og ananas. 60,-
- Rejecocktail med dressing og flutes. 65,-
- Ferskrøget laks(1 lakserulle pr person) med grønne asparges, rejer, hummerdressing samt flutes. 65,-
- Tartelet med høns i asparges. 45,- (musling skal + 15,-)
Hovedret:
- Helstegt oksefilet med ristede champignons, bredbladet salat m/nødder & druer, timian kartoffel samt rødvinssauce. 159,-
- Krydderkamsteg med bredbladet salat m/nødder & druer, råstegte rodfrugter, pommes rissolles & skysovs . 149,-
- Venøbøf i hvidløgssovs med mixed salat, dressing, timiankartofler. 155,-
Dessert:
- Hjemmelavet islagkage på makronbund med frisk frugt. 45,- (1 islagkage er beregnet til 10 pers)
- Æble-/mazzerintærte med kanelcreme 45,-
- Is m/frisk frugt, eller budding 45,-
Natmad:
- Flødelegeret karrysuppe med forårsløg, ris og kylling samt flutes. 60,-
- Klar suppe med boller og urter samt flutes. 55,-
- Frikadeller med kold kartoffelsalat. 50,-
1 – 4 retters menu
Forretter:
- Klar suppe m/ kød & melboller. 55,-
- Aspargessuppe m/kødboller hertil flute. 55,-
- Rejecocktail m/dressing & flutes. 65,-
- Hønsesalat på ananasbund m/flutes 45,-
Hovedret:
- Helstegt svinekam m/rødkål, solbærsyltetøj, chips hertil hvide kartofler og skysauce. 149,-
- Skinke m/friske gemyser, hvide kartofler & asparges sovs. 145,-
- Kalvesteg m/surt/sødt, hertil hvide kartofler & chips 155,-
- Hvidløgsmarineret svinekam m/salat, pommes rissolles, skysovs & hvidløgsflutes(varmer selv) 155,-
Dessert:
- Is m/ frisk frugt. 45,-
- Flødebudding eller Citronfromage. 45,-
- Frugttærte m/årstidens frugter & creme chantilly. 45,-
Natmad:
- Aspargessuppe m/kødboller & flutes 55,-
- Hjemmelavede Frikadeller m/kold kartoffelsalat. 50,-
- Biksemad m/rødbeder & bearnaise sauce. 50,-
Har du evt. andre forslag, så ring endeligt.
*torskefilet kan være udskiftet med andet rundfisk.