Theessink & Møller

Dato: 11. marts 2022
Klokkeslæt: 18:00 - 22:00


Theessink & Møller ER UDSAT IGEN DSV, ny dato er 11/3 2022, Vi ses til koncerten i 2022, og kan du/i ikke datoen får i selvfølgelig refunderet billetten;-)

Sted: Harboøre Hotel

Publikum kan glæde sig til en intens og medrivende oplevelse med d’herrer Theessink & Møller, der siden 2004 har arbejdet sammen i blues trioen Theessink, Nalle & Møller. Siden trioen blev opløst i foråret 2010, har de to guitarister besluttet at videreføre de gode takter, der blev dannet med trioen.

” Hver for sig er de kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben.
Den kompetente blues duo er garant for, at publikum får en intens og medrivende koncert. Repetoiret består af sange fra Hans Theessinks fyldige bagkatalog krydret med numre fra den traditionelle blues root genre, som duoen mestrer så flot.

Fremført med Theessinks dybe, varme baryton går det lige i eftertænksomme blueshjerter.
Koncerterne er garneret med højt kvalificerede lækkerier for guitarentusiaster i form af følsomt fremførte improvisationer.
Pris for en aften med det fedeste blues og en lækker buffet incl dessert er kun 295,-
Billetter købes ved hendvendelse på 97834301 / 23604301, betaling ved bestilling enten med en konto overførsel eller mobilpay.